Podotherapie Winschoten Nassaustraat

Bent u op zoek naar een diabetespodotherapeut in Winschoten? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Nassaustraat, in het pand van Gezondheidscentrum Arts en Zorg Winschoten. Ons spreekuur op deze locatie is specifiek ingericht voor de behandeling van mensen met diabetes. Wij behandelen dan ook uitsluitend mensen met diabetes op deze locatie.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Arts en Zorg Winschoten, aan de Nassaustraat. Het pand zit naast Cultuurhuis de Klinker, vlakbij de grote rotonde. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Winschoten, Oldambtplein' en bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. Deze bevindt zich op de begane grond, in het midden van het gebouw. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt aan de linkerzijde en tegenover het pand gratis parkeren.

Podotherapie Winschoten Nassaustraat

Podotherapie Winschoten Nassaustraat

Nassaustraat 17
9675 EM, Winschoten

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn aangesloten bij: