Podotherapeut advies voetproblemenPodotherapeut advies voetproblemen Podotherapeut in Hengelo

Podotherapeut in Hengelo

Voetencentrum Wender heeft een groot aantal vestigingen in Hengelo. U vindt in Hengelo ons hoofdkantoor: Medisch Centrum de Kievit. Binnen het medisch centrum houden meerdere podotherapeuten van Voetencentrum Wender spreekuur. Hier vindt u ook Kievit Schoenen en Voetmax Orthopedie.

We vinden het belangrijk om ons zo dicht mogelijk bij u in de buurt te vestigen. Zo zijn onze podotherapiepraktijken ook gevestigd in de rest van de stad. U vindt ons onder andere in het centrum en de wijken Woolderes, Wilderinkshoek, Berflo Es, Hasseler Es en Vossenbelt.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Hengelo?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Hengelo?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Hengelo. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Hengelo?

Steunzolen aanmeten in Hengelo

Steunzolen aanmeten in Hengelo

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Hengelo om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.