Podotherapeut aanwijzingen voetproblemenPodotherapeut aanwijzingen voetproblemen Podotherapeut in Leiden

Podotherapeut in Leiden

Voetencentrum Wender heeft verschillende podotherapiepraktijken in Leiden. U vindt onze podotherapeuten verspreid door de stad op diverse locaties, waaronder in het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) en in De Kievit in het Level Gebouw. Binnen de Kievit houden meerdere podotherapeuten van Voetencentrum Wender spreekuur. Ook kunt u daar terecht bij Kievit Schoenen en Voetmax Orthopedie.

We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo zijn we ook in andere delen van de stad te vinden. Onze podotherapeuten in Leiden zijn te bereiken in de wijken De Waard, Houtkwartier, Tuinstadwijk en de Merenwijk.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Leiden?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Leiden?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Leiden. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer. Ook kunt u in Leiden terecht voor voetproblemen bij diabetes of reuma.

Lees meer over steunzolen

Wilt u een afspraak maken in Leiden?

Steunzolen aanmeten in Leiden

Steunzolen aanmeten in Leiden

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Leiden om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.