Podotherapeut advies schoenenPodotherapeut advies schoenen Podotherapeut in Lelystad

Podotherapeut in Lelystad

Voetencentrum Wender is aanwezig in Lelystad. U vindt onze podotherapiepraktijken op meerdere locaties verspreid door de stad.

De vestigingen Lelystad Centra Plaza, Lelystad Jol en Lelystad Warande zijn per 1 januari 2022 overgenomen van Podozorg Lelystad.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Lelystad?

Podoloog Flevoland

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Lelystad?

Heeft u last van zere voeten bij het staan of lopen? Of heeft u zere knieën, pijn in de heup of in de lage rug? Dan is het aan te raden om een afspraak te maken bij de podotherapeut in Lelystad. Een podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Lelystad?

Steunzolen aanmeten in Lelystad

Steunzolen aanmeten in Lelystad

Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. De podotherapeut in Lelystad kan in veel gevallen steunzolen toepassen, omdat ze van grote invloed kunnen zijn op het verminderen van uw pijnklachten.

Welke klachten worden behandeld?

Welke klachten worden behandeld?

De podotherapeut in Lelystad behandelt veel verschillende lichamelijke klachten. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespeeshielspoor of een stekende pijn in de knie.

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijken in Lelystad.

Omdat podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket, wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico.

Altijd een stap verder.