Podotherapeut aanwijzingen midden voetPodotherapeut aanwijzingen midden voet Podotherapeut in Nijverdal

Podotherapeut in Nijverdal

Heeft u last van pijn in de voeten, knieklachten of rugklachten? Dan kunt u terecht bij één van onze praktijken voor podotherapie in Nijverdal. We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo vindt u ons aan de Nijkerkendijk en in de Kruidenwijk. Onze locatie aan de Smidsweg bevindt zich nabij het centrum van Nijverdal, in hetzelfde winkelcentrum als de Action en de Coop supermarkt. Daarnaast is de podotherapeut te vinden in het Medisch Centrum aan de Nijkerkendijk en in Medisch Centrum Kruidenwijk.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Nijverdal?

Podoloog Nijverdal

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Nijverdal?

Ervaart u tijdens het lopen wel eens zere voeten, heupen, knieën of een pijnlijke lage rug? Dan wordt aanbevolen om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Nijverdal. Door een uitgebreid onderzoek kan onze podotherapeut een therapie voor u samenstellen. Deze kan bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd) of het geven van een schoenadvies. Daarnaast is de podotherapeut ook in staat om bijvoorbeeld een likdoorn of ingegroeide teennagel te behandelen.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Nijverdal?

Steunzolen aanmeten in Nijverdal

Steunzolen aanmeten in Nijverdal

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Nijverdal om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Welke klachten worden behandeld?

Welke klachten worden behandeld?

De podotherapeut in Nijverdal behandeld veel verschillende lichamelijke klachten. Veel voorkomende voorbeelden in de poddotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespees, hielspoor of een stekende pijn in de knie.

Podotherapeut of podoloog in Nijverdal?

Podotherapeut of podoloog in Nijverdal?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Nijverdal word u geholpen door podotherapeuten.

Altijd een stap verder.