Podotherapie Den Bosch Helftheuvel

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Bosch? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Helftheuvelpassage. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een fysiotherapeut en een diëtist.

Gratis voetscan tijdens de openingsmaand

Voetencentrum Wender is nieuw in Den Bosch. Om u kennis te laten maken met podotherapie kunt u tot 8 maart een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart. De podotherapeut neemt dan de tijd om uw klachten te onderzoeken en bespreekt een mogelijke behandeling.
Plan gratis voetscan Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Helftheuvel. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Helftheuvelpassage’, deze bevindt zich in dezelfde straat als waar de praktijk gevestigd is.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw.

Podotherapie Den Bosch Helftheuvel

Podotherapie Den Bosch Helftheuvel

Helftheuvelpassage 113
5224 AC, Den Bosch

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Plan een gratis voetscan

Wij zijn aangesloten bij: