088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie in Den Bosch BrabantPodotherapie in Den Bosch Brabant Podotherapie Den Bosch Helftheuvel

Podotherapie Den Bosch Helftheuvel

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Bosch? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Helftheuvelpassage. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een fysiotherapeut en een diëtist.

Podotherapie Den Bosch Helftheuvel

Helftheuvelpassage 113
5224 AC, Den Bosch

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Helftheuvel. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Helftheuvelpassage’, deze bevindt zich in dezelfde straat als waar de praktijk gevestigd is.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59106796696

  Kristel

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105482396

  Kevin

  Regioleider / Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59103841596

  Erik

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

Een podotherapeut is een expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Ze helpen mensen met verschillende soorten voetproblemen en klachten, zoals hielspoor, achillespeesproblemen en zenuwpijn. Afhankelijk van de specifieke klacht kan een behandeling bestaan uit verschillende dingen, zoals het gebruik van steunzolen, taping of een schoenadvies. Onze podotherapeuten in Den Bosch werken vaak samen met andere zorgverleners, zoals fysiotherapeuten, om ervoor te zorgen dat de behandeling zo effectief mogelijk is.

Lees meer over podotherapie

Steunzolen aanmeten

Steunzolen aanmeten in Den Bosch

Steunzolen aanmeten in Den Bosch

Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. De podotherapeut in Den Bosch kan in veel gevallen steunzolen toepassen. Ze kunnen van grote invloed zijn op het verminderen van uw pijnklachten. Bijvoorbeeld, als u last heeft van hielspoor, overpronatie of pijn in uw voeten, enkels of knieën, kan een podotherapeut beoordelen of steunzolen voor u geschikt zijn. Soms kan het ook nodig zijn om andere behandelingen of oefeningen te combineren met het dragen van steunzolen om het optimale resultaat te bereiken. Als u interesse heeft in het gebruik van steunzolen, maak dan een afspraak bij onze praktijk voor podotherapie in Den Bosch om te bekijken of dit voor u een geschikte optie is.

Meer over steunzolen aanmeten

Podotherapeut of podoloog?

Podoloog Den Bosch

Podotherapeut of Podoloog in Den Bosch?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Den Bosch wordt u altijd geholpen door podotherapeuten. U bent bij ons verzekerd van kennis en expertise.

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: