088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie in Eindhoven BrabantPodotherapie in Eindhoven Brabant Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Eindhoven? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Basic-Fit, aan het Stadionplein.

Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Stadionplein 2
5616 RX, Eindhoven

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het Philips Stadion, in de ruimte van Basic-Fit (nummer 18). Naast de podotherapeut bevindt zich ook een fysiotherapiepraktijk in het pand. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij het Philips Stadion stoppen buslijnen 401, 402 en 403.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren bij P-oost in de parkeergarage van het Philips Stadion. Om gratis te parkeren kunt u uw parkeerkaart laten afstempelen bij de podotherapeut.

Medewerkers in Eindhoven

Medewerkers in Eindhoven
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106322596

    Xiao Dan

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken in Eindhoven?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is een expert op het gebied van de voet en het lopen en staan. De podotherapeut in Eindhoven helpt bij het behandelen van allerlei soorten voetproblemen en klachten, zoals hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling van een podotherapeut kan bestaan uit verschillende soorten therapieën, zoals het gebruik van steunzolen, taping of het geven van een specifiek schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Steunzolen aanmeten in Eindhoven

Steunzolen aanmeten Eindhoven

Steunzolen aanmeten in Eindhoven

Heeft u last van zere voeten of pijn bij het bewegen? De podotherapeut kan steunzolen bij u aanmeten. Steunzolen hebben invloed op de stand van uw voeten, waardoor uw spieren en pezen op een juiste manier worden belast. Ze worden vaak gebruikt bij de behandeling van hielspoor, achillespeesklachten en vermoeide voeten.

Meer over steunzolen

Wat kunt u verwachten?

Hoe verloopt een bezoek aan de podotherapeut?

Een bezoek aan de podotherapeut in Eindhoven begint altijd met een vraaggesprek. Tijdens dit gesprek maakt de podotherapeut kennis met u en zal proberen te achterhalen welke klachten u ervaart en hoe deze zijn ontstaan. Na het vraaggesprek vindt er een onderzoek plaats. Afhankelijk van uw klachten zal de podotherapeut naar bijvoorbeeld uw looppatroon en de functie van uw spieren, pezen en gewrichten kijken. Er kan daarbij gebruik worden gemaakt van een drukmeting. Na het onderzoek bespreekt de podotherapeut een mogelijke behandeling met u.

Wanneer naar de podotherapeut?

Podoloog Eindhoven

Wanneer gaat u naar de podotherapeut?

Podotherapie is aan te raden op het moment dat u pijn heeft bij het lopen of op andere wijze klachten aan uw voeten of benen ervaart. Veelvoorkomende klachten zijn: pijn onder de voet, een doof gevoel in uw voeten en tenen, hielspoor, een ingegroeide teennagel, eelt, likdoorns en voetwratten. Bij deze klachten is het raadzaam om een afspraak bij de podotherapeut te maken.

Vergoeding Podotherapie

Vergoedingen podotherapie in Eindhoven

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico. Kijk in ons vergoedingenoverzicht om te zien of uw zorgverzekeraar steunzolen vergoedt.

Bekijk ons vergoedingenoverzicht

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: