Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Eindhoven? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Basic Fit aan het Stadionplein.
Maak een afspraak

Gratis voetscan in Eindhoven

Voetencentrum Wender is nieuw in Eindhoven. Wij maken daarom graag kennis met u. Tot 1 februari 2022 kunt u een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart en de podotherapeut neemt de tijd om uw klachten te onderzoeken.
Plan gratis voetscan

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het Philips Stadion, in de ruimte van Basic Fit (nummer 18). Naast de podotherapeut bevindt zich ook een fysiotherapiepraktijk in het pand. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij het Philips Stadion stoppen buslijnen 401, 402 en 403.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage van het Philips Stadion. Om gratis te parkeren kunt u uw parkeerkaart laten afstempelen bij de balie van Basic Fit.

Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Stadionplein 2
5616 RX, Eindhoven

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Plan een gratis voetscan

Wij zijn aangesloten bij: