Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Eindhoven? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Basic-Fit, aan het Stadionplein.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het Philips Stadion, in de ruimte van Basic-Fit (nummer 18). Naast de podotherapeut bevindt zich ook een fysiotherapiepraktijk in het pand. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij het Philips Stadion stoppen buslijnen 401, 402 en 403.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren bij P-oost in de parkeergarage van het Philips Stadion. Om gratis te parkeren kunt u uw parkeerkaart laten afstempelen bij de podotherapeut.

Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Podotherapie Eindhoven Stadionplein

Stadionplein 2
5616 RX, Eindhoven

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Podotherapeut in Eindhoven

Wilt u een afspraak maken in Eindhoven?

Medewerkers in deze vestiging

Steunzolen aanmeten in Eindhoven

Heeft u last van zere voeten of pijn bij het bewegen? De podotherapeut kan steunzolen bij u aanmeten. Steunzolen hebben invloed op de stand van uw voeten, waardoor uw spieren en pezen op een juiste manier worden belast. Ze worden vaak gebruikt bij de behandeling van hielspoor, achillespeesklachten en vermoeide voeten.

Meer oversteunzolen

Hoe verloopt een bezoek aan de podotherapeut?

Een bezoek aan de podotherapeut in Eindhoven begint altijd met een vraaggesprek. Tijdens dit gesprek maakt podotherapeut Xiao Dan kennis met u en zal zij proberen te achterhalen welke klachten u ervaart en hoe deze zijn ontstaan. Na het vraaggesprek vindt er een onderzoek plaats. Afhankelijk van uw klachten zal Xiao Dan naar bijvoorbeeld uw looppatroon en de functie van uw spieren, pezen en gewrichten kijken. Er kan daarbij gebruik worden gemaakt van een drukmeting. Na het onderzoek bespreekt de podotherapeut een mogelijke behandeling met u.

Podotherapeut Eindhoven

Wanneer gaat u naar de podotherapeut?

Podotherapie is aan te raden op het moment dat u pijn heeft bij het lopen of op andere wijze klachten aan uw voeten of benen ervaart. Veelvoorkomende klachten zijn: pijn onder de voet, een doof gevoel in uw voeten en tenen, hielspoor, een ingegroeide teennagel, eelt, likdoorns en voetwratten. Bij deze klachten is het raadzaam om een afspraak bij de podotherapeut te maken.

Behandeling bij de podotherapeut

De podotherapeut kan lichamelijke klachten in de lager gelegen delen op verschillende manieren behandelen. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit taping, steunzolen, een nagelbeugel of een orthese voor de tenen. Aan de hand van een vraaggesprek en een onderzoek naar het verloop en de oorzaak van uw klachten, zal de podotherapeut samen met u zoeken naar een geschikte behandeling.

Podotherapeut-behandeling-hielspoor

Vergoedingen podotherapie in Eindhoven

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico. Kijk in ons vergoedingenoverzicht om te zien of uw zorgverzekeraar steunzolen vergoedt.

Bekijk ons vergoedingenoverzicht

Wij zijn aangesloten bij: