088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut Voetencentrum Wender BehandelkamerPodotherapeut Voetencentrum Wender Behandelkamer Podotherapie Halsteren de Spil

Podotherapie Halsteren de Spil

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Halsteren? Breng dan een bezoek bij onze podotherapiepraktijk in Medisch centrum de Spil.

Podotherapie Halsteren de Spil

Rondsel 7
4661 TS, Halsteren

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich in hetzelfde pand als onder andere Fysiotherapie de Spil. Dichtbij de praktijk vindt u onder andere de school De Toermalijn en Zo Kinderopvang op de Schans. De dichtstbijzijnde bushalte ‘Molenplein’ ligt op ongeveer 6 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich bij binnenkomst rechtdoor in een kleine hal, gedeeld met andere zorgverleners. U hoeft zich vooraf niet te  melden. De podotherapeut komt u ophalen voor de afspraak.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rond het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59912235596

    Yarima

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Gratis voetscan in Halsteren

Plan uw gratis voetscan

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: