Podotherapie Helvoirt Broekwal

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Helvoirt? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Helvoirt. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een medisch pedicure.

Gratis voetscan tijdens de openingsmaand

Voetencentrum Wender is nieuw in Helvoirt. Om u kennis te laten maken met podotherapie kunt u tot 8 maart een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart. De podotherapeut neemt dan de tijd om uw klachten te onderzoeken en bespreekt een mogelijke behandeling.
Plan gratis voetscan Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Helvoirt. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Helvoirt’, deze bevindt zich op 7 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats nabij het gebouw.

Podotherapie Helvoirt Broekwal

Podotherapie Helvoirt Broekwal

Broekwal 64
5268 HD, Helvoirt

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Plan een gratis voetscan

Wij zijn aangesloten bij: