Podotherapie Helvoirt Broekwal

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Helvoirt? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Helvoirt. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een medisch pedicure.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Helvoirt. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Helvoirt’, deze bevindt zich op 7 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats nabij het gebouw.

Podotherapie Helvoirt Broekwal

Podotherapie Helvoirt Broekwal

Broekwal 64
5268 HD, Helvoirt

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Sportpodotherapie in Helvoirt

Bent u sporter en heeft u last van blessures of wilt u deze voorkomen? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan Helvoirt Broekwal. Er wordt op deze locatie een loopanalyse gedaan met de modernste apparatuur en u wordt behandeld door sportpodotherapeuten. Zij hebben een speciale opleiding gevolgd om sportblessures te voorkomen en te verhelpen.

Meer over de loopanalyse
sportlab analyse helvoirt

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: