088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie in Helvoirt BrabantPodotherapie in Helvoirt Brabant Podotherapie Helvoirt Broekwal

Podotherapie Helvoirt Broekwal

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Helvoirt? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Helvoirt. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een medisch pedicure. U kunt in Helvoirt terecht voor zowel reguliere podotherapie als sportpodotherapie.

Podotherapie Helvoirt Broekwal

Broekwal 64
5268 HD, Helvoirt

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Helvoirt. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Helvoirt’, deze bevindt zich op 7 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats nabij het gebouw.

Sportpodotherapie in Helvoirt

Sportpodotherapie in Helvoirt

Bent u op zoek naar een behandeling van uw sportblessures? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan onze praktijk voor Sportpodotherapie in Helvoirt Broekwal. Er wordt op deze locatie een loopanalyse gemaakt met behulp van ons Qualisys bewegingsanalysesysteem. De podotherapeut onderzoekt het beweegpatroon van door middel van gedetailleerde metingen van de bewegingen van het lichaam. De gegevens die hieruit voortkomen stellen de behandelaar in staat om een specifiek behandelplan op te stellen.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59913279996

  Veerle

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105482396

  Kevin

  Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut in Helvoirt is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende problemen waarmee mensen bij de podotherapeut terechtkomen, zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en andere aandoeningen van de voet. Bij de behandeling kan de podotherapeut bijvoorbeeld gebruik maken van steunzolen, taping of een specifiek schoenadvies om de klachten te verminderen en de voet te ondersteunen.

Lees meer over podotherapie

Sportpodotherapie in Helvoirt

Bewegingsanalyse

Sportpodotherapie in Helvoirt

Met sportpodotherapie wordt onderzocht welke bewegingen het lichaam maakt tijdens het sporten, op welke schoenen en in welke omstandigheden. Een combinatie van deze factoren kan het ontstaan van blessures verklaren. Op basis hiervan kan de podotherapeut een behandeling starten, bijvoorbeeld met behulp van sport-inlays, (medical) taping, sportschoenadvies of een samenwerking met de (sport)fysiotherapeut.

U kunt in Helvoirt terecht voor zowel reguliere podotherapie als sportpodotherapie.

Vergoeding voor podotherapie

Podoloog Helvoirt

Vergoeding voor podotherapie

Het is goed om te weten dat podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijk voor podotherapie in Helvoirt. Podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico.

Bekijk uw vergoeding

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: