088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Oss Borgvliet

Podotherapie Oss Borgvliet

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Oss? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Borgvliet. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een fysiotherapeut.

Podotherapie Oss Borgvliet

Borgvliet 18
5346 XD, Oss

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Borgvliet in Oss.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte op de begane grond. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren tegenover het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59106796696

  Kristel

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59103841596

  Erik

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut in Oss?

De podotherapeut in Oss is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Steunzolen aanmeten Oss

Steunzolen aanmeten Oss

Steunzolen aanmeten in Oss

De podotherapeut in Oss is een expert op het gebied van voetproblemen en kan u helpen met het aanmeten van steunzolen. Steunzolen zijn speciaal ontworpen om de stand van uw voeten te verbeteren en te helpen bij het op een juiste manier belasten van uw spieren en pezen. Ze worden vaak gebruikt bij de behandeling van hielspoor, achillespeesklachten en vermoeide voeten, en kunnen u helpen om de pijn en het ongemak te verminderen. Als u last heeft van voetproblemen, maak dan een afspraak bij onze praktijk voor podotherapie in Oss om te zien of steunzolen iets voor u zouden kunnen betekenen.

Meer over steunzolen aanmeten

Podotherapeut of podoloog?

Podoloog in Oss

Podotherapeut of Podoloog in Oss?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel, wat betekent dat iemand zich zonder specifieke opleiding podoloog kan noemen. Dit betekent dat de kwaliteit van zorg die door een podoloog wordt gegeven sterk kan variëren. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd, maar dit is niet voldoende om een brede kennis en vaardigheden op het gebied van voetverzorging en -behandeling te ontwikkelen.

Een podotherapeut daarentegen is hbo geschoold met een opleiding van vier jaar. Tijdens deze opleiding leren podotherapeuten niet alleen over voetverzorging en -behandeling, maar ook over de anatomie en fysiologie van de voet en het bewegingsapparaat, zodat zij een bredere kennis en vaardigheden hebben dan podologen. Dit betekent dat een podotherapeut een groter aantal klachten kan behandelen dan een podoloog.

Als u op zoek bent naar professionele en gekwalificeerde voetverzorging en -behandeling, dan is het verstandig om naar een podotherapeut te gaan. Bij Voetencentrum Wender in Oss wordt u geholpen door podotherapeuten, dus als u in de omgeving van Oss woont, kunt u daar terecht voor kwalitatief hoogwaardige voetverzorging en -behandeling door gekwalificeerde en professionele podotherapeuten.

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: