088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Rosmalen Westeind

Podotherapie Rosmalen Westeind

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rosmalen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Sportschool Optimum Change.

Podotherapie Rosmalen Westeind

Westeind 11C
5245 NL, Rosmalen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Sportschool Optimum Change. Naast de podotherapeut bevindt zich ook een fysiotherapiepraktijk in het pand.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het pand vindt u aan de straatkant bij de grote doorlopende weg. Bij binnenkomst gaat u de trap op, vervolgens vindt u boven de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het industrieterrein.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105482396

  Kevin

  Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut in Rosmalen is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wanneer naar de podotherapeut in Rosmalen?

Behandeling pijnlijke voeten Rosmalen

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Rosmalen?

Ervaart u pijn in de  voeten, knieën of rug? Dan kunt u een afspraak maken voor Podotherapie in Rosmalen. De podotherapeut doet uitgebreid onderzoek naar de oorzaak uw klachten. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij de podotherapeut in Rosmalen. U kunt bij de podotherapeut in Rosmalen terecht voor schoenadviesop maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Lees meer over podotherapie

Podotherapeut of Podoloog in Rosmalen?

Podotherapeut of Podoloog in Rosmalen?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Rosmalen wordt u geholpen door podotherapeuten.

Steunzolen aanmeten in Rosmalen

Steunzolen aanmeten in Rosmalen

Steunzolen aanmeten in Rosmalen

Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. De podotherapeut in Rosmalen kan in veel gevallen steunzolen toepassen, omdat ze van grote invloed kunnen zijn op het verminderen van uw pijnklachten.

Lees meer over steunzolen

Vergoeding podotherapeut

Vergoeding podotherapeut

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijken in Rosmalen.

Bekijk uw vergoeding

Ook aanwezig in deze vestiging
 • Logo TotalFysio

  TotalFysio

  TotalFysio kijkt samen met jou naar het verhelpen van je klachten.
  Je kunt terecht bij een van de locaties van TotalFysio en direct je afspraak inplannen via de website.

  TotalFysio

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: