088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie in Sint Oedenrode BrabantPodotherapie in Sint Oedenrode Brabant Podotherapie Sint-Oedenrode

Podotherapie Sint-Oedenrode

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Sint-Oedenrode? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Sportschool van den Oever, aan de Koninginnelaan. In het pand zijn naast de podotherapeut ook een diëtist en pedicure aanwezig.

Podotherapie Sint-Oedenrode

Koninginnelaan 2
5491 JV, Sint-Oedenrode

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Sportschool van den Oever, aan de Koninginnelaan. In het pand zijn naast de podotherapeut ook een diëtist en pedicure aanwezig. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Lindendijk, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. U vindt de wachtruimte bij binnenkomst op de eerste verdieping.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor de sportschool.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59103841596

    Erik

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

Een podotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van lichamelijke klachten vanuit de voeten, enkels, knieën, heupen en lage rug. De podotherapeut in Sint-Oedenrode kan u helpen bij verschillende soorten klachten, zoals pijn in de achillespees, hielspoor en stekende pijn in de knie. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de klachten die de podotherapeut in Sint-Oedenrode kan behandelen. Neem gerust contact op om uw vraag te stellen of maak een afspraak voor podotherapie in Sint-Oedenrode.

Lees meer over podotherapie

Steunzolen aanmeten in Sint-Oedenrode

Steunzolen aanmeten Sint Oedenrode

Steunzolen aanmeten in Sint-Oedenrode

Steunzolen worden door de podotherapeut in Sint-Oedenrode voor u op maat gemaakt om de voeten te ondersteunen en kunnen helpen om pijn en ongemak te verminderen. Steunzolen kunnen ook bijdragen aan het verbeteren van de houding en het lopen te vergemakkelijken. U kunt voor het aanmeten van steunzolen terecht bij onze praktijk voor podotherapie in Sint-Oedenrode.

Vergoeding podotherapie

Podotherapeut Sint Oedenrode

Vergoeding podotherapie Sint-Oedenrode

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijk voor podotherapie in Sint-Oedenrode. Podotherapie gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Bekijk uw vergoeding

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: