088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie UdenPodotherapie Uden Podotherapie Uden Volkelseweg

Podotherapie Uden Volkelseweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Uden? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres! Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Uden. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een fysiotherapeut.

Podotherapie Uden Volkelseweg

Volkelseweg 2A
5405 NA, Uden

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Uden, op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Het pand is gevestigd in de Velmolen wijk, tegenover het Dico terrein. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Uden, Losplaats’, deze bevindt zich op 2 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie, waarna u wordt verwezen naar de juiste wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het terrein.

Let op! 

De lift is momenteel buiten gebruik. Het is alleen mogelijk om per trap de behandelkamer te bereiken.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105482396

    Kevin

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut in Uden is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wanneer naar de podotherapeut in Uden?

Podotherapie Uden

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Uden?

Ervaart u pijn in de  voeten, knieën of rug? Dan kunt u een afspraak maken voor Podotherapie in Uden. De podotherapeut zal uitgebreid onderzoek doen naar de oorzaak uw klachten. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. U kunt bij de podotherapeut in Uden terecht voor schoenadviesop maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Lees meer over podotherapie

Welke klachten worden behandeld?

Behandeling Pijnlijke voeten Uden

Welke klachten worden behandeld door de podotherapeut in Uden?

De podotherapeut in Uden behandelt veel verschillende lichamelijke klachten. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespeeshielspoor of een stekende pijn in de knie. Staat uw klacht er niet tussen? Bekijk dan hier meer over welke soort klachten behandeld worden door de podotherapeut in Uden.

Steunzolen aanmeten in Uden

Steunzolen aanmeten in Uden

Steunzolen aanmeten in Uden

Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. De podotherapeut in Uden kan in veel gevallen steunzolen toepassen, omdat ze van grote invloed kunnen zijn op het verminderen van uw pijnklachten. Bijvoorbeeld, als u last heeft van hielspoor, overpronatie of pijn in uw voeten, enkels of knieën, kan een podotherapeut beoordelen of steunzolen voor u geschikt zijn. Steunzolen kunnen de druk op bepaalde gebieden van de voet verminderen en zo de pijn verlichten. Soms kan het ook nodig zijn om andere behandelingen of oefeningen te combineren met het dragen van steunzolen om het optimale resultaat te bereiken. Als u interesse heeft in het gebruik van steunzolen, maak dan een afspraak bij onze praktijk voor podotherapie in Uden om te bekijken of dit voor u een geschikte optie is.

Lees meer over steunzolen

Podotherapeut of Podoloog in Uden?

Podoloog in Uden

Podotherapeut of Podoloog in Uden?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Uden wordt u altijd geholpen door podotherapeuten. U bent bij ons verzekerd van kennis en expertise.

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

Het is goed om te weten dat podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijk voor podotherapie in Uden. Podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico.

Bekijk uw vergoeding

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: