Podotherapie Uden Volkelseweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Uden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Uden. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een fysiotherapeut.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Scroll door

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Uden, op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Het pand is gevestigd in de Velmolen wijk, tegenover het Dico terrein. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Uden, Losplaats’, deze bevindt zich op 2 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie, waarna u wordt verwezen naar de juiste wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het terrein.

Podotherapie Uden Volkelseweg

Podotherapie Uden Volkelseweg

Volkelseweg 2A
5405 NA, Uden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Medewerkers in deze vestiging:

Steunzolen aanmeten in Uden

Heeft u last van zere voeten of pijn bij het bewegen? De podotherapeut in Uden kan steunzolen bij u aanmeten. Steunzolen hebben invloed op de stand van uw voeten, waardoor uw spieren en pezen op een juiste manier worden belast. Ze worden vaak gebruikt bij de behandeling van hielspoor, achillespeesklachten en vermoeide voeten.

Meer over steunzolen

Hoe verloopt een bezoek aan de podotherapeut in Uden?

Een bezoek aan de podotherapeut in Uden begint altijd met een vraaggesprek. Tijdens dit gesprek maakt podotherapeut Kevin kennis met u en zal hij proberen te achterhalen welke klachten u ervaart en hoe deze zijn ontstaan. Na het vraaggesprek vindt er een onderzoek plaats. Afhankelijk van uw klachten zal Kevin naar bijvoorbeeld uw looppatroon en de functie van uw spieren, pezen en gewrichten kijken. Er kan daarbij gebruik worden gemaakt van een drukmeting. Na het onderzoek bespreekt de podotherapeut een mogelijke behandeling met u.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Uden?

Een bezoek aan de podotherapeut in Uden is aan te raden op het moment dat u pijn heeft bij het lopen of op andere wijze klachten aan uw voeten of benen ervaart. Veelvoorkomende klachten zijn: pijn onder de voet, een doof gevoel in uw voeten/tenen, hielspoor, een ingegroeide teennagel en eelt/likdoorns/voetwratten. Bij deze klachten is het raadzaam om een afspraak bij de podotherapeut te maken

Behandeling bij de podotherapeut in Uden

De podotherapeut in Uden kan lichamelijke klachten in de lager gelegen delen op verschillende manieren behandelen. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit taping, steunzolen, een nagelbeugel of een orthese voor de tenen. Aan de hand van een vraaggesprek en een onderzoek naar het verloop en de oorzaak van uw klachten, zal de podotherapeut samen met u zoeken naar een geschikte behandeling.

Vergoedingen podotherapie in Uden

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico. Kijk in ons vergoedingenoverzicht om te zien of uw zorgverzekeraar steunzolen vergoedt.

Bekijk ons vergoedingenoverzicht