Podotherapie Uden Volkelseweg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Uden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Uden. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een fysiotherapeut.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Scroll door

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Uden, op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Het pand is gevestigd in de Velmolen wijk, tegenover het Dico terrein. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Uden, Losplaats’, deze bevindt zich op 2 minuten lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie, waarna u wordt verwezen naar de juiste wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het terrein.

Podotherapie Uden Volkelseweg

Podotherapie Uden Volkelseweg

Volkelseweg 2A
5405 NA, Uden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Steunzolen aanmeten in Uden

Heeft u last van zere voeten of pijn bij het bewegen? De podotherapeut in Uden kan steunzolen bij u aanmeten. Steunzolen hebben invloed op de stand van uw voeten, waardoor uw spieren en pezen op een juiste manier worden belast. Ze worden vaak gebruikt bij de behandeling van hielspoor, achillespeesklachten en vermoeide voeten.

Meer over steunzolen

Wij zijn aangesloten bij: