Podotherapie Vught Kapellaan

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Vught? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Kapellaan.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Kapellaan, centraal in het centrum van Vught, nabij Landgoed Zionsburg aan de Helvoirtseweg. In het pand zijn ook de fysiotherapeut, ergotherapeut en osteopaat gevestigd. De ingang van het gebouw bevindt zich naast de ingang van fysiotherapie Kapellaan. U kunt de praktijk goed met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Koestraat, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie. Het treinstation van Vught bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Deze bereikt u via een vaste wenteltrap. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. Hier mag u plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren voor het pand.

Podotherapie Vught Kapellaan

Podotherapie Vught Kapellaan

Kapellaan 40
5261 CN, Vught

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: