Podotherapie Amstelveen de Kievit

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amstelveen? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Maalderij, in de Kievit Amstelveen. Naast reguliere podotherapie bieden wij ook gespecialiseerde spreekuren voor kinderen, diabetes patiënten en sporters.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de Kievit Amstelveen, aan de Maalderij. Het pand zit schuin tegenover de Praxis. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Amstelveen, Bovenkerkerweg' en bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt voor het pand gratis parkeren.

Podotherapie Amstelveen de Kievit

Podotherapie Amstelveen de Kievit

Maalderij 35
1185 ZC, Amstelveen

Bewegingsanalyse in Amstelveen.

Bent u sporter en heeft u last van blessures of wilt u deze voorkomen? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan De Kievit in Amstelveen. Wij hebben namelijk op deze locatie ons 4de sportlab geopend. Binnen het sportlab worden zeer geavanceerde bewegingsanalyses uitgevoerd en u wordt behandeld door podotherapeuten die zijn getraind om te werken met het Qualisys 3D-bewegingsanalysesysteem.

Meer over sportpodotherapie

Hightech Voetenlab

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Medewerkers in deze vestiging

Samenwerkingen

Binnen De Kievit Amstelveen werken wij samen met verschillende zorgverleners, zodat wij voor elk voet gerelateerd probleem de best passende oplossing kunnen bieden. Wij werken samen met de orthopedisch schoenmakers van Voetmax en Wittepoel. De revalidatie arts van NovaReva en diverse medisch pedicures.

Wilt u een afspraak maken?

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Voetmax Orthopedie

Voetmax Orthopedie

Voetmax Orthopedie is gespecialiseerd in aangepaste schoenen en schoenen op maat.

Voetmax

Wittepoel

Wittepoel is specialist op het gebied van schoenmode, kinderschoenen, reparatie en onderhoud van schoenen.

Wittepoel

Wij zijn aangesloten bij: