Podotherapie Amstelveen Duizendblad

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amstelveen Westwijk? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Duizendblad.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Duizendblad, aan de Kamillelaan. In het pand zijn naast de podotherapeut ook huisartsen, een logopedist en een apotheek aanwezig. Het pand is gelegen naast kinderdagopvang de Stoel en Zonnehuis Westwijk. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Westwijk, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Bij binnenkomst op de eerste verdieping, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de straat.

Podotherapie Amstelveen Duizendblad

Podotherapie Amstelveen Duizendblad

Kamillelaan 1
1187ER, Amstelveen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging