088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Medical taping podotherapie Podotherapie Amstelveen Duizendblad

Podotherapie Amstelveen Duizendblad

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amstelveen Westwijk? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Duizendblad.

Podotherapie Amstelveen Duizendblad

Kamillelaan 1
1187ER, Amstelveen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Duizendblad, aan de Kamillelaan. In het pand zijn naast de podotherapeut ook huisartsen, een logopedist en een apotheek aanwezig. Het pand is gelegen naast kinderdagopvang de Stoel en Zonnehuis Westwijk. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Westwijk, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Bij binnenkomst op de eerste verdieping, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de straat.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105686196

    Kilian

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: