088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Amstelveen Elsrijk

Podotherapie Amstelveen Elsrijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amstelveen? Onze podotherapiepraktijk in Amstelveen Patrimonium bevindt zich aan de Amsterdamseweg, aan de rand van het Amsterdamse Bos.

Podotherapie Amstelveen Elsrijk

Amsterdamseweg 182
1182 HL, Amstelveen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Amstelveen Patrimonium bevindt zich aan de Amsterdamseweg, aan de rand van het Amsterdamse Bos. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Oude Karselaan en bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de ingang aan de voorkant van het gezondheidscentrum. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte. Hier mag u plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren rondom het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105686196

    Kilian

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: