Podotherapie Amsterdam de Vaart

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Nieuw-West? U vindt onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum de Vaart, aan de A. Reitsmakade 34. Het gezondheidscentrum bevindt zich in de buurt Middelveldsche Akerpolder, achter het winkelcentrum en naast de apotheek.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

U vindt onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum de Vaart, aan de A. Reitsmakade 34. Het gezondheidscentrum bevindt zich in de buurt Middelveldsche Akerpolder, achter het winkelcentrum en naast de apotheek. Naast onze podotherapeut zijn er ook andere zorgverleners in het gezondheidscentrum aanwezig, zoals een huisarts, fysiotherapeut, diëtist en psycholoog. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus- en tramhalte, genaamd Ecuplein, bevinden zich op 1 minuut loopafstand van het gezondheidscentrum.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het pand bevindt zich aan de voorzijde. Onze podotherapeut en de wachtruimte bevinden zich op de eerste verdieping. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Podotherapie Amsterdam de Vaart

Podotherapie Amsterdam de Vaart

A. Reitsmakade 34
1060 SZ, Amsterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging