Podotherapie Amsterdam Gein

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Gein.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan het Wisseloordplein 50. In het pand bevinden zich, naast de podotherapeut, ook een huisartsenpraktijk en een fysiotherapiepraktijk. Het pand bevindt zich vlakbij de Jumbo supermarkt, Sportcentrum Pleizier en het metrostation. U kunt de praktijk dan ook goed met het openbaar vervoer bereiken. Metrostation Gein bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte treft u direct bij binnenkomst. Deze wordt gedeeld met de andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplekken die zich aan de voor- en zijkant van het gezondheidscentrum bevinden.

Podotherapie Amsterdam Gein

Podotherapie Amsterdam Gein

Wisseloordplein 50
1106 MH, Amsterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging