088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Amsterdam Holendrecht

Podotherapie Amsterdam Holendrecht

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? U vindt onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Holendrecht, aan het Niftrikhof.

Podotherapie Amsterdam Holendrecht

Niftrikhof 20
1106 SB, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U vindt onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Holendrecht, aan het Niftrikhof. Het gezondheidscentrum bevindt zich in de wijk Holendrecht, schuin tegenover de Vomar supermarkt en de apotheek. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Amsterdam, Holendrechtplein en bevindt zich tegenover het gezondheidscentrum. Iets verder in de straat bevindt zich metro- en treinstation Holendrecht, op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het pand zit naast de apotheek. U vindt de wachtruimte op de begane grond, direct bij binnenkomst. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand, waaronder een huisartsenpraktijk en fysiotherapiepraktijk. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Met blauwe parkeerkaart kunt u gratis parkeren aan het Niftrikhof en het Maasdrielhof.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105534396

    Rosalie

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: