Podotherapie Amsterdam Holendrecht

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? U vindt onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Holendrecht, aan het Niftrikhof.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

U vindt onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Holendrecht, aan het Niftrikhof. Het gezondheidscentrum bevindt zich in de wijk Holendrecht, schuin tegenover de Vomar supermarkt en de apotheek. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Amsterdam, Holendrechtplein en bevindt zich tegenover het gezondheidscentrum. Iets verder in de straat bevindt zich metro- en treinstation Holendrecht, op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het pand zit naast de apotheek. U vindt de wachtruimte op de begane grond, direct bij binnenkomst. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand, waaronder een huisartsenpraktijk en fysiotherapiepraktijk. U kunt hier plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Met blauwe parkeerkaart kunt u gratis parkeren aan het Niftrikhof en het Maasdrielhof.

Podotherapie Amsterdam Holendrecht

Podotherapie Amsterdam Holendrecht

Niftrikhof 20
1106 SB, Amsterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: