088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut in behandelkamerPodotherapeut in behandelkamer Podotherapie Amsterdam Klein Gooioord

Podotherapie Amsterdam Klein Gooioord

Zoekt u een podotherapeut in Amsterdam Bijlmer? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Gezondheidscentrum Klein Gooioord, aan de Bijlmerdreef. In het pand bevindt zich, naast onze podotherapiepraktijk, ook een huisartsenpraktijk.

Podotherapie Amsterdam Klein Gooioord

Bijlmerdreef 1001a
1103 TW, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Gezondheidscentrum Klein Gooioord, aan de Bijlmerdreef. In het pand bevindt zich, naast onze podotherapiepraktijk, ook een huisartsenpraktijk. Het pand is gelegen tegenover de Kruidvat in de buurt van Albert Heijn en de ING bank. Het gezondheidscentrum bevindt zich op een locatie die beschikt over een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Er bevinden zich twee bushaltes, genaamd Annie Romeinplein en Gooioord, binnen 2 minuten loopafstand. Daarnaast bevindt Metrostation Ganzenhoef zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Na binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte aan de linker- en rechterzijde. Deze wordt gedeeld met de huisartsenpraktijk. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Aan de voor- en achterzijde van het gezondheidscentrum kunt u gratis parkeren. Let op: aan de voorzijde bevindt zich een blauwe zone, waar u de blauwe parkeerkaart moet gebruiken.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Denise

    Podotherapeut i.o.

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: