Altijd een stap verder.

Podotherapie Amsterdam Klein Gooioord

Podotherapie Amsterdam Klein Gooioord

Bijlmerdreef 1001a
1103 TW, Amsterdam

Podotherapie Amsterdam Klein Gooioord

Zoekt u een podotherapeut in Amsterdam Bijlmer? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Gezondheidscentrum Klein Gooioord, aan de Bijlmerdreef. In het pand bevindt zich, naast onze podotherapiepraktijk, ook een huisartsenpraktijk. Het pand is gelegen tegenover de Kruidvat in de buurt van Albert Heijn en de ING bank. Het gezondheidscentrum bevindt zich op een locatie die beschikt over een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Er bevinden zich twee bushaltes, genaamd Annie Romeinplein en Gooioord, binnen 2 minuten loopafstand. Daarnaast bevindt Metrostation Ganzenhoef zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Na binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte aan de linker- en rechterzijde. Deze wordt gedeeld met de huisartsenpraktijk. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

Aan de voor- en achterzijde van het gezondheidscentrum kunt u gratis parkeren. Let op: aan de voorzijde bevindt zich een blauwe zone, waar u de blauwe parkeerkaart moet gebruiken.

Bijzonderheden:

    • Rolstoeltoegankelijk

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: