Altijd een stap verder.

Podotherapie Amsterdam Nieuw Sloten

Podotherapie Amsterdam Nieuw Sloten

Borgloonstraat 2a
1066 HH, Amsterdam

Podotherapie Amsterdam Nieuw Sloten

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Nieuw-West? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Borgloonstraat, in het pand van Theeuwes Orthopedie & Voetzorg, in de wijk Nieuw Sloten. Andere zorgdisciplines die zich in hetzelfde pand bevinden zijn een orthopedisch schoenmaker, een schoentechnicus en een pedicure. U vindt het pand tegenover het Caressa Dierenziekenhuis. De praktijk is goed bereikbaar met de bus en tram. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Antwerpenbaan, bevindt zich tegenover de ingang. De dichtstbijzijnde tramhalte is Laan van Vlaanderen en bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Als u aanbelt, wordt de deur voor u geopend. U vindt de wachtruimte op de eerste verdieping, waar u kunt plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand en bij het dierenziekenhuis. Let op: op de parkeerplaats van het dierenziekenhuis geldt een maximale parkeertijd van 1,5 uur.

Bijzonderheden:

    • Rolstoeltoegankelijk

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: