Altijd een stap verder.

Podotherapie Amsterdam Reigersbos

Podotherapie Amsterdam Reigersbos

Schonerwoerdstraat 7
1107 GA, Amsterdam

Podotherapie Amsterdam Reigersbos

Bent u op zoek naar een podotherapiepraktijk in Amsterdam Zuid-Oost? Maak dan een afspraak bij onze podotherapeut in Gezondheidscentrum Reigersbos aan de Schonerwoerdstraat. Het gezondheidscentrum is gevestigd tegenover de Jumbo supermarkt en basisschool De Tamboerijn. Naast onze podotherapeut bevinden zich in het gezondheidscentrum ook andere zorgdisciplines, zoals een apotheek, een huisartsenpraktijk en een fysiotherapiepraktijk. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het metrostation Reigersbos bevindt zich op 4 minuten loopafstand. Kiest u voor de bus, dan kunt u uitstappen tegenover het gezondheidscentrum, bij de halte Scherpenzeelstraat.

Zo vindt u de wachtruimte:

De wachtruimte van de podotherapeut bevindt zich op de eerste verdieping. Deze is te bereiken per lift of trap. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte naast de lift. Hier haalt de podotherapeut u op. U hoeft zich vooraf niet te melden.

Let op: het gezondheidscentrum sluit om 17:00 uur. Heeft u een afspraak na 17:00 uur? Dan kunt u aanbellen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Bijzonderheden:

    • Rolstoeltoegankelijk

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: