088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Amsterdam Reigersbos

Podotherapie Amsterdam Reigersbos

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? Maak dan een afspraak bij onze podotherapeut in Gezondheidscentrum Reigersbos aan de Schonerwoerdstraat.

Podotherapie Amsterdam Reigersbos

Schonerwoerdstraat 7
1107 GA, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Reigersbos. Het gezondheidscentrum is gevestigd tegenover de Jumbo supermarkt en basisschool De Tamboerijn. Naast onze podotherapeut bevinden zich in het gezondheidscentrum ook andere zorgdisciplines, zoals een apotheek, een huisartsenpraktijk en een fysiotherapiepraktijk. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het metrostation Reigersbos bevindt zich op 4 minuten loopafstand. Kiest u voor de bus, dan kunt u uitstappen tegenover het gezondheidscentrum, bij de halte Scherpenzeelstraat.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte van de podotherapeut bevindt zich op de eerste verdieping. Deze is te bereiken per lift of trap. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte naast de lift. Hier haalt de podotherapeut u op. U hoeft zich vooraf niet te melden.

Let op: het gezondheidscentrum sluit om 17:00 uur. Heeft u een afspraak na 17:00 uur? Dan kunt u aanbellen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de achterzijde van het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Denise

    Podotherapeut i.o.

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: