088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut advies schoenenPodotherapeut advies schoenen Podotherapie Amsterdam Sportheldenbuurt

Podotherapie Amsterdam Sportheldenbuurt

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam-Oost? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een huisartsenpraktijk, een diëtist en een fysiotherapiepraktijk.

Podotherapie Amsterdam Sportheldenbuurt

Eef Kamerbeekstraat 503
1095MP, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Sportheldenbuurt. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Bob Haarmslaan’, deze bevindt zich op ongeveer 7 minuten lopen van het Gezondheidscentrum.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte recht na de ingang. U kunt zich melden aan de balie. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren aan de Eef Kamerbeekstraat tegen een tarief van € 3,50 per uur.

Let op: van juni 2022 tot en met maart 2023 zijn er werkzaamheden in de Eef Kamerbeekstraat. Hierdoor is de parkeerplaats van het gezondheidscentrum niet te gebruiken en is het gezondheidscentrum minder goed bereikbaar.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59107587996

    Elena

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: