088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Amsterdam Staatsliedenbuurt

Podotherapie Amsterdam Staatsliedenbuurt

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam-West? Onze podotherapiepraktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Staatsliedenbuurt. Hier vindt u, naast onze podotherapeut, ook andere zorgdisciplines, zoals een huisarts, fysiotherapeut en een apotheek.

Podotherapie Amsterdam Staatsliedenbuurt

Van Hallstraat 200
1051 HL, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Amsterdam-West is gevestigd in Gezondheidscentrum Staatsliedenbuurt. Hier vindt u, naast onze podotherapeut, ook andere zorgdisciplines, zoals een huisarts, fysiotherapeut en een apotheek. De praktijk is gevestigd in de van Hallstraat, tegenover de Bagels & Beans. De locatie is goed bereikbaar met de bus. U kunt uitstappen bij de haltes Kostverlorenstraat en Van Beuningenplein, deze bevinden zich beide op 1 minuut loopafstand van het gezondheidscentrum.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de begane grond. U kunt doorlopen naar wachtkamer 3. Deze wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand, zoals de huisarts en fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt betaald parkeren rondom het gezondheidscentrum, tegen een tarief van €6,00 per uur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Denise

    Podotherapeut i.o.

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: