088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Amsterdam Venserpolder

Podotherapie Amsterdam Venserpolder

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de wijk Venserpolder, in Gezondheidscentrum Venserpolder.

Podotherapie Amsterdam Venserpolder

Drostenburg 5a
1102 AM, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de wijk Venserpolder, in Gezondheidscentrum Venserpolder. In het pand zijn naast de podotherapeut en de fysiotherapeut ook andere zorgdisciplines aanwezig, zoals een huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Het pand is gelegen naast Orion College Drostenburg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het metrostation Strandvliet bevindt zich op 10 minuten loopafstand en de bushalte, genaamd Dostojevskisingel, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Onze podotherapeut bevindt zich op de begane grond. U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte aan de linkerzijde. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rondom het gebouw gratis parkeren met de blauwe parkeerkaart. U kunt ook in de wijk parkeren, daar geldt een tarief van €1,40 per uur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59105686196

    Kilian

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: