Podotherapie Amsterdam Venserpolder

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de wijk Venserpolder, in Gezondheidscentrum Venserpolder.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in de wijk Venserpolder, in Gezondheidscentrum Venserpolder. In het pand zijn naast de podotherapeut en de fysiotherapeut ook andere zorgdisciplines aanwezig, zoals een huisarts, fysiotherapeut en apotheek. Het pand is gelegen naast Orion College Drostenburg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het metrostation Strandvliet bevindt zich op 10 minuten loopafstand en de bushalte, genaamd Dostojevskisingel, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Onze podotherapeut bevindt zich op de begane grond. U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte aan de linkerzijde. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rondom het gebouw gratis parkeren met de blauwe parkeerkaart. U kunt ook in de wijk parkeren, daar geldt een tarief van €1,40 per uur.

Podotherapie Amsterdam Venserpolder

Podotherapie Amsterdam Venserpolder

Drostenburg 5a
1102 AM, Amsterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging