Podotherapie Amsterdam Bullewijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amsterdam Zuid-Oost? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van C-Enter Paramedische Praktijk.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van C-Enter Paramedische Praktijk, aan de Hoptille 465-467, in de Bullewijk. In het gebouw bevinden zich tevens een fysiotherapiepraktijk en een diëtist. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel met de metro als met de bus. Het dichtstbijzijnde metrostation, Bullewijk, bevindt zich op 4 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde bushalte is Hakfort en bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. De gezamenlijke wachtruimte vindt u direct na binnenkomst op de eerste verdieping.

Let op: in het pand is geen lift aanwezig.

Parkeren

U kunt betaald parkeren bij Hafkort, tegen een tarief van €1,40 per uur.

Podotherapie Amsterdam Bullewijk

Podotherapie Amsterdam Bullewijk

Hoptille 465
1102 PJ, Amsterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging