088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanwijzingen voetproblemenPodotherapeut aanwijzingen voetproblemen Podotherapie Amsterdam Frederik Hendrikbuurt

Podotherapie Amsterdam Frederik Hendrikbuurt

Bent u op zoek naar podotherapie in Amsterdam Frederik Hendrikbuurt? U vindt onze podotherapiepraktijk bij Huisartsenpraktijk Zwaan.

Podotherapie Amsterdam Frederik Hendrikbuurt

Nassaukade 136
1052 EE, Amsterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich aan de Hugo de Grootgracht en nabij de Bagels & Beans. U kunt de praktijk goed met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Rozengracht, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie. Als u liever met de tram reist kunt u uitstappen bij tramhalte Marnixhalte, op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op begane grond. Bij binnenkomst, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. Het is een gezamenlijke wachtruimte die wordt gedeeld met de huisartsenpraktijk. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren tegen een tarief van €6,00 uur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Denise

    Podotherapeut i.o.

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: