Podotherapie Amsterdam Frederik Hendrikbuurt

Bent u op zoek naar podotherapie in Amsterdam Frederik Hendrikbuurt? U vindt onze podotherapiepraktijk bij Huisartsenpraktijk Zwaan.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Het pand bevindt zich aan de Hugo de Grootgracht en nabij de Bagels & Beans. U kunt de praktijk goed met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Rozengracht, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie. Als u liever met de tram reist kunt u uitstappen bij tramhalte Marnixhalte, op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op begane grond. Bij binnenkomst, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. Het is een gezamenlijke wachtruimte die wordt gedeeld met de huisartsenpraktijk. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren tegen een tarief van €6,00 uur.

Podotherapie Amsterdam Frederik Hendrikbuurt

Podotherapie Amsterdam Frederik Hendrikbuurt

Nassaukade 136
1052 EE, Amsterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Osteopathie Sassen

Osteopathie Sassen

Osteopathie is een manuele geneeswijze waarbij er naar het hele lichaam gekeken wordt, met als doel om de gezondheid van de mens terug te brengen en te behouden.

Osteopathie Sassen