088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Diemen-Zuid

Podotherapie Diemen-Zuid

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Diemen-Zuid? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Diemen-Zuid, aan de Ouderkerkerlaan 34.

Podotherapie Diemen-Zuid

Ouderkerkerlaan 34
1112 BE, Diemen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Diemen-Zuid, aan de Ouderkerkerlaan 34. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een fysiotherapeut en huisarts. Het pand is gelegen nabij winkelcentrum Kruidenhof. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Tarwekamp, bevindt zich op 1 minuut loopafstand en metrostation Diemen-Zuid bevindt zich op 8 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de wachtruimte om de hoek bij binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt aan de voor- en achterkant van het gebouw parkeren met de blauwe parkeerkaart.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Justin

  Podotherapeut

 • Podotherapeut

  Michelle

  Podotherapeut

 • Carina

  Medewerker Servicebureau

 • Daniëlle

  Medewerker Servicebureau

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: