fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut sokken zonder nadenPodotherapeut sokken zonder naden Podotherapie Duivendrecht

Podotherapie Duivendrecht

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Duivendrecht? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Paramedisch Centrum Duivendrecht, in het voormalige pand van de Rabobank.

Podotherapie Duivendrecht

Dorpsplein 40
1115 CW, Duivendrecht

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Paramedisch Centrum Duivendrecht, in het voormalige pand van de Rabobank. U vindt de praktijk aan het Dorpsplein. In het gebouw zijn, naast de podotherapeut, ook een pedicure, fysiotherapeut en logopedist aanwezig. U kunt de praktijk goed met het openbaar vervoer bereiken. Zowel lijn 41 als lijn 46 rijden langs bushalte Korenbloemstraat, deze bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst treft u direct de wachtruimte, waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt, met blauwe parkeerkaart, gratis parkeren aan de achterkant van het gebouw, bij de brandweer.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Denise

    Podotherapeut i.o.

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: