Podotherapie Hoofddorp Floriande

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hoofddorp Floriande? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Floriande, aan de Waddenweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Floriande, aan de Waddenweg. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een fysiotherapeut, huisarts en manueel therapeut. Het pand is gelegen nabij Borus Kinderopvang. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Floriande, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte bevindt zich direct na binnenkomst. U kunt hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Hoofddorp Floriande

Podotherapie Hoofddorp Floriande

Waddenweg 1
2134 XL, Hoofddorp

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging