Podotherapie Hoofddorp Overbos

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hoofddorp Overbos? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Gezondheidscentrum Overbos, aan het Muiderbos.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Gezondheidscentrum Overbos, aan het Muiderbos. In het pand zijn naast de podotherapeut ook een huisartsenpraktijk en fysiotherapiepraktijk aanwezig. Het pand is gelegen naast Winkelcentrum ‘t Paradijs. De locatie is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is Wkc ‘t Paradijs en bevindt zich op 4 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. U vindt de wachtruimte na binnenkomst aan uw rechterzijde. Hier kunt u plaatsnemen, de podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het gezondheidscentrum.

Podotherapie Hoofddorp Overbos

Podotherapie Hoofddorp Overbos

Muiderbos 212
2134 SZ, Hoofddorp

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging