088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Nieuw-Vennep

Podotherapie Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Nieuw-Vennep? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Sportcentrum Nieuw-Vennep, aan de Kopsstraat, in de wijk Pionier.

Podotherapie Nieuw-Vennep

Kopsstraat 1
2152 CV, Nieuw-Vennep

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Sportcentrum Nieuw-Vennep, aan de Kopsstraat, in de wijk Pionier. In het pand zijn naast de podotherapeut ook fysiotherapeuten aanwezig. Het pand is gelegen op een industrieterrein. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Getsewoud Zuidtangent, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op begane grond. Bij binnenkomst, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de straat.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Chloë

  Podotherapeut

 • rosalie foto

  Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105534396

  Rosalie

  Podotherapeut

 • raoul foto
  Raoul

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: