Podotherapie Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Nieuw-Vennep? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Sportcentrum Nieuw-Vennep, aan de Kopsstraat, in de wijk Pionier.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Sportcentrum Nieuw-Vennep, aan de Kopsstraat, in de wijk Pionier. In het pand zijn naast de podotherapeut ook fysiotherapeuten aanwezig. Het pand is gelegen op een industrieterrein. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd Getsewoud Zuidtangent, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op begane grond. Bij binnenkomst, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de straat.

Podotherapie Nieuw-Vennep

Podotherapie Nieuw-Vennep

Kopsstraat 1
2152 CV, Nieuw-Vennep

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Sportcentrum Nieuw-Vennep

Sportcentrum Nieuw-Vennep

Met meer dan 50 groepslessen per week en persoonlijke begeleiding is het de leukste en gezelligste sportschool!

Sportcentrum Nieuw-Vennep
Logo Join Together

Join Together

Professionals met passie voor het vak. Lichamelijke klachten? Met samenwerking en up-to-date kennis zorgen zij met u voor het beste resultaat.

Join Together