Podotherapie OssPodotherapie Oss Podotherapeut in Oss

Podotherapeut in Oss

Bent u op zoek naar Podotherapie in Oss? Voetencentrum Wender heeft meerdere vestigingen in Oss. U vindt ons verspreid door de stad op diverse locaties. We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Bekijk hieronder waar de podotherapeut zich in uw buurt bevindt.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Oss?

Podotherapeut Oss behandeling zooltjes

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Oss?

Ervaart u pijn in de voeten, knieën of rug? Maak dan eens een afspraak voor Podotherapie in Oss. De podotherapeut is de expert op gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. De pijn die ontstaat bij het lopen of staan wordt uitgebreid onderzocht. Veel mensen kennen de podotherapeut van steunzolen, maar er zijn veel andere behandelmogelijkheden. U kunt bij de podotherapeut in Oss terecht voor schoenadvies, op maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Lees meer over podotherapie

Maak een afspraak voor podotherapie in Oss

Steunzolen aanmeten in Oss

Steunzolen aanmeten in Oss

Bent u geïnteresseerd in steunzolen op maat? U kunt hiervoor terecht bij onze podotherapeuten in Oss. Het aanmeten van zolen in Oss wordt volledig digitaal gedaan, waardoor we in staat zijn om zeer nauwkeurig te werk te gaan. Met behulp van een iPad 3D scanner wordt er een digitale voetafdruk gemaakt. Op basis van uw voetklachten kan de podotherapeut aanpassingen doen in uw steunzolen. Het digitale ontwerp wordt daarna machinaal gefreesd waarna u uw steunzolen thuis ontvangt.

Bekijk het overzicht

Welke klachten worden behandeld?

Welke klachten worden behandeld?

De podotherapeut in Oss behandelt veel verschillende lichamelijke klachten. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespees, hielspoor of een stekende pijn in de knie.

Podotherapeut of Podoloog in Oss?

Podotherapeut of Podoloog in Oss?

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Oss wordt u geholpen door podotherapeuten.

Vergoeding podotherapie

sportinlegzolen aanmeten met een ipad 3dscan

Vergoeding podotherapie

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijken in Oss.

Omdat podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket, wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico.

Check uw vergoeding hier

Altijd een stap verder.