088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Albergen

Podotherapie Albergen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Albergen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Albergen, aan de Hoofdstraat.

Podotherapie Albergen

Hoofdstraat 51
7665 AN, Albergen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Albergen, aan de Hoofdstraat. In het pand zijn, naast de podotherapeut, ook huisartsen en een apotheek aanwezig. Het pand is gelegen nabij de Coop supermarkt. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘van Koersvaldweg’, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Wanneer u op de eerste verdieping binnenloopt vanuit de lift op de trap, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104210596

    Job

    Sportpodotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: