Podotherapie Almelo de Kievit

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Almelo Windmolenbroek? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij De Kievit in het ZGT ziekenhuis in Almelo, aan de Zilvermeeuw. Binnen de Kievit zijn Voetencentrum Wender, Voetmax Orthopedie en Kievit Schoenen gevestigd. Op deze locatie wordt een totaalpakket aan voetzorg aangeboden.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte van de podotherapeut bevindt zich in De Kievit, binnen ziekenhuis ZGT Almelo. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De bus van de Almelo Ziekenhuisgroep stopt voor de ingang van het ziekenhuis.

Zo vindt u de wachtruimte

De Kievit is gelegen nabij de hoofdingang van het ziekenhuis, op de winkelboulevard, aan uw linkerhand. Wanneer u bij De Kievit binnenloopt, treft u direct de wachtruimte waar u plaats mag nemen. De behandelruimte van de podotherapeut bevindt zich achterin de winkel. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren op het parkeerterrein van het ziekenhuis, tegen een tarief van €1,50 per uur.

Podotherapie Almelo De Kievit

Podotherapie Almelo De Kievit

Zilvermeeuw 1-25
7609 PP, Almelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: