Altijd een stap verder.

Podotherapie Almelo de Kolk

Podotherapie Almelo de Kolk

Bornerbroeksestraat 46
7607 KH, Almelo

Podotherapie Almelo de Kolk

De podotherapeut in Almelo-Zuid bevindt zich in Medisch Centrum de Kolk, aan de Bornerbroeksestraat in het centrum van Almelo. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig. Het pand is gelegen nabij Plenty Parts en supermarkten Jumbo, ALDI en PLUS. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushaltes, genaamd ‘Oude Veemarkt’ en ‘De Wingerd’, bevinden zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

Het gezondheidscentrum heeft een ingang aan de straatkant en aan de achterzijde. Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de tweede verdieping, in de rechter vleugel. Bij binnenkomst volgt u de bordjes. Er is een lift aanwezig. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

Aan de achterzijde van het gezondheidscentrum bevindt zich een parkeerterrein. U kunt ook met een blauwe parkeerkaart gratis parkeren in de straat.

Bijzonderheden:

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Fysio Almelo

Fysio Almelo is een praktijk voor (sport)fysiotherapie, manueel therapie, psychosomatische fysiotherapie, ergotherapie en medische trainingstherapie.

Fysio Almelo

Kinderpraktijk Almelo

Kinderpraktijk Almelo is gespecialiseerd in fysiotherapie en ergotherapie voor kinderen.

Kinderpraktijk Almelo

Wij zijn aangesloten bij: