Podotherapie Almelo de Kolk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Almelo? De podotherapeut in Almelo-Zuid bevindt zich in Medisch Centrum de Kolk, aan de Bornerbroeksestraat in het centrum van Almelo.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De podotherapeut in Almelo-Zuid bevindt zich in Medisch Centrum de Kolk, aan de Bornerbroeksestraat in het centrum van Almelo. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig. Het pand is gelegen nabij Plenty Parts en supermarkten Jumbo, ALDI en PLUS. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushaltes, genaamd ‘Oude Veemarkt’ en ‘De Wingerd’, bevinden zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Het gezondheidscentrum heeft een ingang aan de straatkant en aan de achterzijde. Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de tweede verdieping, in de rechter vleugel. Bij binnenkomst volgt u de bordjes. Er is een lift aanwezig. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Aan de achterzijde van het gezondheidscentrum bevindt zich een parkeerterrein. U kunt ook met een blauwe parkeerkaart gratis parkeren in de straat.

Podotherapie Almelo de Kolk

Podotherapie Almelo de Kolk

Bornerbroeksestraat 46
7607 KH, Almelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysio Almelo

Fysio Almelo

Fysio Almelo is een praktijk voor (sport)fysiotherapie, manueel therapie, psychosomatische fysiotherapie, ergotherapie en medische trainingstherapie.

Fysio Almelo
Logo Kinderpraktijk Almelo

Kinderpraktijk Almelo

Kinderpraktijk Almelo is gespecialiseerd in fysiotherapie en ergotherapie voor kinderen.

Kinderpraktijk Almelo

Wij zijn aangesloten bij: