Podotherapie Almelo Graven Esch

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Almelo? Onze podotherapiepraktijk in Almelo bevindt zich in Gezondheidscentrum de Graven Esch
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk in Almelo bevindt zich in Gezondheidscentrum de Graven Esch, aan de Winkelsteeg in de wijk Graven Esch. In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig. Het pand is gelegen nabij Speciaal Basisonderwijs de Oosteres en Duivenvereniging de Reisduif. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Almelo Vriezebrug’, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst door de hoofdingang, slaat u na de twee schuifdeuren linksaf. Hier treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen, tegenover de deur van de behandelruimte. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren met blauwe parkeerkaart, aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Almelo Graven Esch

Podotherapie Almelo Graven Esch

Winkelsteeg 1
7607 AT, Almelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: