Podotherapie Almelo Het Schol

Bent u op zoek naar een podotherapiepraktijk in Almelo? Onze praktijk bevindt zich bij Fysiotherapie Het Schol, tegenover winkelcentrum Schelfhorst in Almelo.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich bij Fysiotherapie Het Schol, tegenover winkelcentrum Schelfhorst in Almelo. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Almelo Schelfhorst’, bevindt zich op 8 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst door de hoofdingang, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Almelo het Schol

Podotherapie Almelo het Schol

Het Schol 26
7608 DR, Almelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysio Almelo

Fysio Almelo

Fysio Almelo is een praktijk voor (sport)fysiotherapie, manueel therapie, psychosomatische fysiotherapie, ergotherapie en medische trainingstherapie.

Fysio Almelo

Wij zijn aangesloten bij: