fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Almelo van Gogh

Podotherapie Almelo van Gogh

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Almelo Rohof? Onze praktijk bevindt zich in Medisch Centrum van Gogh, tegenover het winkelcentrum van Almelo.

Podotherapie Almelo van Gogh

Titus Brandsmahof 1
7606 SB, Almelo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich in Medisch Centrum van Gogh, tegenover het winkelcentrum van Almelo. Het pand is gelegen nabij parkeergarage Van Gogh. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Vincent van Goghplein’, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Het pand heeft drie ingangen, waarvan twee op het Vincent van Goghplein en één aan de Windmolensebroekweg. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond van het gezondheidscentrum. Bij binnenkomst door één van de ingangen treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand, zoals de huisarts en de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de straat.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59106329396

  Sevinç

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  79912529196

  Geert-Jan

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: