Podotherapie Beerzerveld

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Beerzerveld? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Beerzerveld, aan de van Alewijkstraat in het centrum van Beerzerveld.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Beerzerveld? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Beerzerveld, aan de van Alewijkstraat in het centrum van Beerzerveld. In het pand is ook fysiotherapie De Haere en de apotheek aanwezig. Het pand is gelegen nabij een basisschool en schuin tegenover Café-restaurant Beerzerveld. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De Syntus buurtbus stopt bij de bushalte tegenover de praktijk, op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst slaat u linksaf. Hier treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van de praktijk en in de omgeving.

Podotherapie Beerzerveld

Podotherapie Beerzerveld

van Alewijkstraat 17
7685 PG, Beerzerveld

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo De haere

De Haere

Wij zien beweging als bron voor een fit en vitaal leven. Ook als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom minder vanzelfsprekend wordt.

De Haere

Wij zijn aangesloten bij: