fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Beerzerveld

Podotherapie Beerzerveld

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Beerzerveld? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Beerzerveld, aan de van Alewijkstraat in het centrum van Beerzerveld.

Podotherapie Beerzerveld

van Alewijkstraat 17
7685 PG, Beerzerveld

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Beerzerveld? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Beerzerveld, aan de van Alewijkstraat in het centrum van Beerzerveld. In het pand is ook fysiotherapie De Haere en de apotheek aanwezig. Het pand is gelegen nabij een basisschool en schuin tegenover Café-restaurant Beerzerveld. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De Syntus buurtbus stopt bij de bushalte tegenover de praktijk, op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst slaat u linksaf. Hier treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van de praktijk en in de omgeving.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59912772496

    Jolijn

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: