fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Boekelo

Podotherapie Boekelo

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Boekelo? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Medisch Centrum de Windmolen in Boekelo, in het voormalige pand van Conrad.

Podotherapie Boekelo

Windmolenweg 42
7548 BM, Boekelo

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Medisch Centrum de Windmolen in Boekelo, in het voormalige pand van Conrad. Het pand is gelegen nabij de fietsenwinkel. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Weleweg’, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Op de eerste verdieping mag u direct rechts plaatsnemen in de wachtruimte. Deze ruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rond het Medisch Centrum gratis parkeren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    79912529196

    Geert-Jan

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: