Podotherapie Boekelo

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Boekelo? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Medisch Centrum de Windmolen in Boekelo, in het voormalige pand van Conrad.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Medisch Centrum de Windmolen in Boekelo, in het voormalige pand van Conrad. Het pand is gelegen nabij de fietsenwinkel. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Weleweg’, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Op de eerste verdieping mag u direct rechts plaatsnemen in de wachtruimte. Deze ruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rond het Medisch Centrum gratis parkeren.

Podotherapie Boekelo

Podotherapie Boekelo

Windmolenweg 42
7548 BM, Boekelo

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: