fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut in behandelkamerPodotherapeut in behandelkamer Podotherapie De Lutte Gezondheidscentrum

Podotherapie De Lutte Gezondheidscentrum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in De Lutte? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Lutte, aan de Plechelmusstraat in De Lutte.

Podotherapie De Lutte Gezondheidscentrum

Plechelmusstraat 1
7587 AL, de Lutte

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte van de podotherapeut bevindt zich in Gezondheidscentrum de Lutte. In het pand zijn naast de podotherapeut ook een fysiotherapiepraktijk, huisartsenpraktijk en apotheek aanwezig. Het pand is gelegen naast de bibliotheek. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘R.K. Kerk’, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op begane grond. Bij binnenkomst, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106839296

    Diede

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: