Podotherapie Delden Gezondheidscentrum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Delden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Delden, aan de Averinkstraat in de wijk Vossenbrink.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Delden, aan de Averinkstraat in de wijk Vossenbrink. In het pand zijn naast de podotherapeut ook huisartsen en fysiotherapeuten aanwezig. Het pand is gelegen tegenover het tankstation. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. Het treinstation van Delden bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte:

De podotherapeut houdt spreekuur op begane grond. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte aan uw rechterhand, in de gang. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Delden Gezondheidscentrum

Podotherapie Delden Gezondheidscentrum

Averinkstraat 30
7491 ZC, Delden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo EV Fysiotherapie en Fitness

EV Fysiotherapie & Fitness

Een dynamisch team van therapeuten en trainers. Van fysio-, manuele- of oedeemtherapie tot zelfs specialistische geriatrie fysiotherapie.

EV Fysiotherapie & Fitness
Logo BEO Logopedie

BEO logopedie

Een logopediepraktijk met specialisaties in de begeleiding van kinderen met een verstandelijke beperking.

BEO logopedie
Logo FysioCentrum Kamminga

Fysio Centrum Kamminga

Wij willen dat jij de best passende zorg krijgt en dat zo snel mogelijk door een team van breed opgeleide specialisten in bewegen: onze fysiotherapeuten!

Fysio Centrum Kamminga

Wij zijn aangesloten bij: