Podotherapie Den Ham Gezondheidscentrum

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Den Ham? Onze praktijk bevindt zich bij Medisch Centrum Den Ham, op het Goosensplein.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich bij Medisch Centrum Den Ham, op het Goosensplein. Het pand is gelegen schuin tegenover Schoenenhuis Jan Pas. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Smitstraat’, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Bij binnenkomst door de hoofdingang, wordt de route naar de podotherapiepraktijk aangegeven. U mag plaatsnemen in de wachtruimte op de eerste verdieping. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de lift. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren naast het pand.

Podotherapie Den Ham Gezondheidscentrum

Podotherapie Den Ham Gezondheidscentrum

Goosensplein 1
7683 CG, Den Ham

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging