Podotherapie Deventer Colmschate

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Deventer? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Pedicurepraktijk Les Pieds in Colmschate.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in het pand van Pedicurepraktijk Les Pieds. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het station bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte aan uw rechterhand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren bij de locatie.

Podotherapie Deventer Colmschate

Podotherapie Deventer Colmschate

Stationsweg 5
7429 AC, Colmschate

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Pedicurepraktijk Les Pieds

Pedicurepraktijk Les Pieds

Sinds 2007 is Jolien Mensink – Eikelboom werkzaam als pedicure en in 2010 heeft ze haar diploma voor medisch pedicure behaald. Sinds 2012 is ze ook gespecialiseerd in schimmeldiagnostiek en in 2017 heeft ze de opleiding sportpedicure afgerond. Ook voert ze cosmetische voetbehandelingen uit.

Pedicurepraktijk Les Pieds

Wij zijn aangesloten bij: