088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut uitleg anatomisch voetproblemenPodotherapeut uitleg anatomisch voetproblemen Podotherapie Deventer Medisch Centrum Stadspoort

Podotherapie Deventer Medisch Centrum Stadspoort

Bent u opzoek naar podotherapie in Deventer? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres! U kunt een afspraak maken bij onze locatie aan de T.G. Gibsonstraat 10.

Podotherapie Deventer Medisch Centrum Stadspoort

T.G. Gibsonstraat 10
7411 RR, Deventer

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De locatie is gevestigd in het centrum van Deventer. Wij zitten in het nieuwe Medisch Centrum Stadspoort bij de apotheek en huisartsenpraktijk Reddingius/Pala/Sluimer. Wij zitten tevens naast Parkeergarage Stadspoort. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. Er bevindt zich een treinstation op 8 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Mees’, bevindt zich op 6 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Er is een gezamenlijke wachtkamer die u kunt vinden op de begane grond. Als je het medisch centrum binnenloopt dan zit onze wachtkamer bij binnenkomst rechterdoor de gang in en vervolgens aan de linkerkant. Er is bordbewijzering aanwezig. 

Parkeren

Parkeergelegenheid naast/voor het medisch centrum. Gratis parkeren is mogelijk aan de Lange Zandstraat 4, 7412 CH Deventer. Deze parkeergelegenheid is 500 meter lopen.  

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59101446396

  Lucas

  Podotherapeut

 • KP-nummer:
  17205

  Martha

  Praktijkondersteuner Podotherapie

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59104829796

  Dave

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: