088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut medical tapingPodotherapeut medical taping Podotherapie Deventer Singel West

Podotherapie Deventer Singel West

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Deventer Centrum? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Medisch Centrum Singel locatie West. Naast de podotherapeut bevinden zich ook andere zorgdisciplines in het gezondheidscentrum, waaronder een huisartsenpraktijk en de buurtzorg.

Podotherapie Deventer Singel West

Binnensingel 6
7411 PM, Deventer

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Medisch Centrum Singel, locatie West. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Deventer, Rijsterborgherweg. Deze bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand. Vanaf het treinstation Deventer is het ongeveer 10 minuten lopen naar de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte aan de linkerkant. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren bij het medisch centrum. Op 500 meter loopafstand kunt u gratis parkeren in de Lange Zandstraat.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • dave foto

  Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59104829796

  Dave

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: