Podotherapie Enschede De Kievit

Voor een podotherapeut in het centrum van Enschede bent u in het MST Ziekenhuis aan het goede adres. Onze praktijk voor podotherapie is te vinden bij De Kievit in het ziekenhuis.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk voor podotherapie is te vinden bij De Kievit in het ziekenhuis. Binnen de Kievit wordt een totaalpakket aan voetzorg aangeboden. Comfortschoenenzaak Kievit Schoenen, Voetmax Orthopedie en Voetencentrum Wender werken hier samen om alle benodigde voetzorg op één plek aan te bieden. U kunt het gezondheidscentrum met het openbaar vervoer goed bereiken. De bus stopt recht voor het ziekenhuis.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst in De Kievit, mag u plaatsnemen in de schoenenwinkel. De praktijk van de podotherapeut bevindt zich in een aparte ruimte aan de zijkant van de winkel. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de winkel.

Parkeren

U kunt betaald parkeren in de parkeergarage onder het ziekenhuis of bij het Van Heekplein, tegen een tarief van €2,90 per uur.

Podotherapie Enschede De Kievit

Podotherapie Enschede De Kievit

Koningsplein 1
7512 KZ, Enschede

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: