Podotherapie Enschede S.L. Louwesstraat

Voor podotherapie in Enschede Stadsveld kunt u terecht bij onze podotherapeut aan de S.L. Louwesstraat, in Stadsveld-Zuid.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Voetencentrum Wender houdt spreekuur binnen de praktijk van FYON Fysiotherapie. Het pand is gelegen tegenover Medisch Centrum Eudokia. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De bushalte aan de Ferdinand Bolstraat bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst door de hoofdingang, mag u zich melden aan de balie. U wordt dan verwezen naar de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. Deze wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt parkeren aan de straat.

Podotherapie Enschede S.L. Louwesstraat

Podotherapie Enschede S.L. Louwesstraat

S.L. Louwesstraat 21
7545 ER, Enschede

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo FYON

FYON

FYON staat voor Fysiotherapie Oost Nederland. Fysiotherapie voor iedereen, Bij FYON bent u op het juiste adres.

FYON

Wij zijn aangesloten bij: