088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Enschede S.L. Louwesstraat

Podotherapie Enschede S.L. Louwesstraat

Voor podotherapie in Enschede Stadsveld kunt u terecht bij onze podotherapeut aan de S.L. Louwesstraat, in Stadsveld-Zuid.

Podotherapie Enschede S.L. Louwesstraat

S.L. Louwesstraat 21
7545 ER, Enschede

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Voetencentrum Wender houdt spreekuur binnen de praktijk van FYON Fysiotherapie. Het pand is gelegen tegenover Medisch Centrum Eudokia. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De bushalte aan de Ferdinand Bolstraat bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst door de hoofdingang, mag u zich melden aan de balie. U wordt dan verwezen naar de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. Deze wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt parkeren aan de straat.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • 59108236496

    KP-nummer:
    59108151296

    Luc

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: